Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/2/1/wowannonse.no/httpd.www/ormstunge/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2442 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/2/1/wowannonse.no/httpd.www/ormstunge/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php:2442) in /customers/1/2/1/wowannonse.no/httpd.www/ormstunge/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/2/1/wowannonse.no/httpd.www/ormstunge/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php:2442) in /customers/1/2/1/wowannonse.no/httpd.www/ormstunge/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Skuespillerne | Ormstunge
Premiére fredag 6. september 2019

Skuespillere

I forestillingen er det over 40 skuespillere og dansere fra Innherred. Her ser du en kort presentasjon av hovedrolleinnehaverne i forestillingen.

Geir Holmen

Geir Holmen

FAREN, enslig, gammeldags bilmekaniker

 

Geir Holmen er en stødig, humørfylt og folkekjær veteran i amatørteatermiljøet i Verdal med utallige forestillinger bak seg gjennom mange tiår. Store deler av sitt yrkesaktive liv har handlet om bil og drivstoff i ulike Verdalsbedrifter, og han har gjennom det vært svært tett på rånermiljøet.

I Ormstunge får vi se han som eier og driver av bilopphuggeriet Borg Bil. I stykket er han faren til Helga «den fagre» som guttene slåss om gunsten til.
Geir har en meget sentral rolle i denne oppsetningen og han er også mentor til de mange ungdommene som er med i ensemblet på «Ormstunge – en rånebilopera»

Marte Austad Østgård

Marte Austad Østgård

HELGA, hans datter – skoletrøtt, eks-kjæreste med Ravn

 

Hovedrollen som Helga «den fagre» skal bekles av 18 år gamle Marte Østgård fra Sul. Marte er en av de nye teatertalentene i Verdal som vi gleder oss til at publikum skal få oppleve. Av sceneerfaring fra tidligere kan vi nevne blant annet ensembleroller i Spelet om Heilag Olav og Verdal Teaterlags oppsetning av Kjendishotellet, men dette er Martes første store teaterrolle.

Enhver ungdomstid kan være utfordrende, noe Helga kjenner på kroppen. Hun mistet sin mor veldig tidlig og rådene til å mestre ungdomstiden kommer derfor bare fra faren hennes som hun ikke alltid kommer like godt overens med. Samtidig står hun hele tiden i et dilemma hvor hun må velge mellom Gunnlaug og Ravn.

Lavrans Haga

Lavrans Haga

TORKJELL, tilbakestående alt-mulig-kar på Borg Bil

 

Lavrans Haga startet sin teaterkarriere som gårdsbarn i Spelet om Heilag Olav og har siden den gang vært å sett i mange forestillinger både her i Trøndelag, men også ellers i landet. Som profesjonell skuespiller har han hatt roller i store musikaler som The Sound of Music, Chicago og Hair.

Her i Verdal har vi sett han i roller som Froste, Torgeir Kvistad og Kolbrunarskalden på Stiklestad, og en rekke oppsetninger i Verdal Teaterlag. De siste årene har han også hatt regi på noen forestillinger her i Verdal.

I Ormstunge får vi se Lavrans i rollen som Torkjell. Torkjell er en tilbakestående alt-mulig-mann som fungerer som løpegutt for Faren på Borg Bil.

Torfinn Hynne

Torfinn Hynne

GUNNLAUG, tidligere råner, med store ambisjoner

 

Torfinn Hynne er 24 år og kommer fra Verdal. 

Som elev på dramalinja på Inderøy VGS spilte han i forestillingen «Vinn og forsvinn» gjennom den nasjonale teaterkonkurransen «Den unge scene» og hadde rollen som Bernardo i avgangsforestillingen «West Side Story». Torfinn har også fått prøve seg i Unge Dramatikere, hvor han fikk satt opp «Spor 12» på Trøndelag Teater.

Noen har helt sikkert sett han som en del av Vømmøldalens Radikale under Vømmølfestivalen, men de fleste forbinder han kanskje med Peer Gynt hvor han var hovedrolleinnehaver. I Ormstunge får han nok en hovedrolle å prøve seg på, for her får vi se han som selveste Gunnlaug.

Åsmund Øwre Haga

Åsmund Øwre Haga

RAVN, råner og leder eks-kjæreste med Helga

 

Åsmund Haga er 24 år og er fra Inderøy. Han har blant annet gått på teater/musikal-linje på Elverum Folkehøgskole. I Verdal har vi sett Åsmund to år som Harald Kongsbror i Spelet om Heilag Olav, og i Verdal Teaterlags oppsetning av Kjendishotellet gjorde han et strålende nummer som Danny fra musikalen Grease.

I dette stykket spiller han Ravn som virkelig vil ha Helga «den fagre» som sin kjæreste, og alle hans handlinger i stykket er basert på følelsene for Helga – og Gunnlaug er hans største rival.

venner av ravn

Ravn-gjengen

RAVN, råner og leder eks-kjæreste med Helga
Åsmund  Øwre Haga

GRIM, råner
Sebastian Lyng Malmo

OLVE, råner
Theodor Mogstad

OLAV, råner
Vetle Røsten Granås

ÅNUND, løpegutt for Ravn
Odd Martin Nestvold

 

 

GUNNLAUGS alter ego ved hjemkomsten
Sebastian Lyng Malmo

HAKE, råner
Håkon Enes Nesset

 

venninner av sigrid

Sigrid-gjengen

SIGRID, råner og leder
Sigrid Schiefloe

MØYFRID, råner
Ylva Støre Myhre

BERGTORA, råner
Maria Hallem Langåssve

JOFRID, råner
Johanna Hermann Selseth

RANNVEIG, råner
Oda Bratli

 

Politi

 POLITIMANN
Morten Mogstad

POLITIKVINNE
Vilgunn Øwre Haga

Andre rånere og gatebilkjørere

Frida Lyng Renå
Merita Lilleeng Grande
Sofie Skavhaug
Maria Brattås
Ida Woll Haga
Anna Marie Nessemo
Karen Ingeborg Moe
Mathilde Melby Elvebø
Tuva Myhr
Aurora Rindsem
Fredrik Haugen
Erlend Magnus Øwre Haga
Jens Greger Prestvik
Vilgunn Øwre Haga
Vilde Pettersen
Håkon Enes Nesset
Julie Valstad
Jørgen Enes
Odin Liaklev
Hågen Sigurdsen Røstad
Julie Bjørken
Julie Woll Haga
Olina Bye
Magnus Strand
Oda Gjertsås
Jonas Opsal

 

Orkester: Kompaniet

Musikalsk leder / bass / kor
Kenneth Aksnes

Trommer
Magnus Galguften

Gitar

Kristoffer F. Lysgård

Fiolin
Ingvild Blæsterdalen

Keyboard
Kriss Stemland

Arrangement
Rasmus Rohde / Kenneth Aksnes

produsent

Styggdalsnemda
Ptoduksjonsleder Marian Lyngsaunet
AHAGA-opplevelser